Vitajte vo svete Biena Moda    0948 12 12 48   info@biena.sk

Úvod Blog Kožená bundička na 6 spôsobov

Kožená bundička na 6 spôsobov

Kožená bundička na 6 spôsobov

Kožená či koženková bundička je práve tým kúskom, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadnej ženy. Nech už je móda akákoľvek, je to skvelý doplnok, ktorý si môžete obliecť naozaj ku všetkému – k oblečeniu na každý deň, ale aj k elegantným šatám.

 

V kombinácii s nohavicami

 

Ku koženej bunde si môžete obliecť akékoľvek nohavice. Výbornou voľbou sú čierne legíny, dlhší top a podpätky. Výborne k nej seknú aj klasické či kožené nohavice. Úplne skvele však budete vyzerať, ak si ku koženej bundičke oblečiete rifle. Ak k tomuto outfitu zvolíte už len jemné doplnky a vhodnú kabelku, budete vyzerať neodolateľne a môžete vyraziť do práce.

 

Kožená bunda a sukňa

 

Sukne nie sú len pre romantické duše. V trendy sukni bude vyzerať skvelo každá žena. Skúste jednoduchý strih s vysokým pásom, k tomu sexi blúzku, alebo rafinovaný top, kotníkové topánky na opätku a v kombinácii s koženou bundičkou bude na svete ďalší výborný outfit, v ktorom si pokojne zájdete na kávu s priateľkou.

 

Kožená bundička na 6 spôsobov

Romantická rockerka

 

Zdá sa vám kožená bunda drsná na to, aby ste ju skombinovali s elegantnými šatami? Táto rockerská kombinácia s romantickou je neodolateľná. Oblečte si klasické čierne koktejlky, alebo elegantné šaty s čipkou a budete sa cítiť ako filmová hviezda.

 



Kraťasy a bunda?

 

Prečo nie? K jari a letu krátke nohavice nepochybne patria a počas chladnejších rán a večer vám kožená bundička spraví príjemnú službu. K tomu trendy tenisky, športovú kabelu a šup na nákupy!

 

Romantická a svieža

V kombinácii s koženou bundou vyzerá výborne aj výrazný, kvetovaný overal. Klasické hladké lodičky a trendové, ale pritom jednoduché doplnky dodajú vášmu outfitu ten správny šmrnc.

 


Koža plus koža?

Prečo nie? Môžete skombinovať rôzne farby podľa vašej chuti a vôbec sa nemusíte obávať experimentovania. Šaty, sukňa či nohavice, nemôžete šliapnuť vedľa.

 

Koženú bundičku musíte mať, využijete ju v každom ročnom období. Môžete po nej siahnuť kedykoľvek, keď máte problém, čo na seba. Budete vyzerať mladistvo a uvoľnene.