Vitajte vo svete Biena Moda    0948 12 12 48   info@biena.sk

Úvod Blog Letné šaty, ktoré nenechajú nikoho chladným

Letné šaty, ktoré nenechajú nikoho chladným

Letné šaty, ktoré nenechajú nikoho chladným

Leto je definitívne predo dvermi, dni sú čoraz horúcejšie a vy rozmýšľate, čo si na seba oblečiete. Či už sa chystáte do práce, do mesta, s kamarátkou na kávu alebo s priateľom na rande, ako každá správna žena, chcete byť krásna a trendy. Kde však začať? Čo tak si zadovážiť letné šaty, v ktorých zaručene zažiarite a určite nešliapnete vedľa? Stačí len poznať svoju postavu a časti tela, ktoré chcete vyzdvihnúť a naopak, ktoré by ste radšej zamaskovali. Poradíme vám, ako si vybrať ten správny model!

 

krátke letné šaty s kvetinovou potlačou

Všade samé kvety...

Áno, aj na šatách! Veď kvety k letu neodmysliteľne patria! Tento výrazný kúsok by nemal chýbať v šatníku žiadnej módnej maniačky, ale ani v šatníku „sivej myšky“. Po tom, čo si letné šaty s kvetmi oblečiete, zabudnete na ostych a budete pôsobiť ako skutočná bohyňa.  A viete čo je na kvetoch najlepšie? Každý dizajn je jedinečný. Dvoje navlas rovnaké kvetované šaty nájdete len sotva. 

 

letné šaty s folklórnym vzorom

Folklórne šaty vtrhli do módy

Nedá sa vôbec hovoriť o tom, že by šaty s folklórnym motívom len tak prišli do módy, oni sem priam vtrhli! Krásne spojenie tradícií, vzorov, ktoré sa doslova stáročia neopozerajú, spolu s modernými strihmi a ľahkými  materiálmi si získavajú srdcia mnohých žien a oči mnohých mužov. To tradične v nás nesúce na príťažlivom kúsku je elegantné, ale aj veľmi sexi. Vyberte si vhodnú dĺžku a očarte v akomkoľvek veku

 

letné maxišaty s potlačou

Maxi letné šaty

Maxi šaty sú „in“ už nejakú tú sezónu, takže ani toto leto nimi nič nepokazíte. Opatrne by však s nimi mali zachádzať dámy, ktoré príliš nepovyrástli. K tomuto typu šiat sa totiž hodia len jednoduché sandálky, takže ani vysoké opätky vás nezachránia a dĺžka po zem vás môže ešte viac opticky skrátiť. Pokiaľ to však risknete, siahnite radšej po kúsku s vertikálnymi prúžkami, ktoré postavu trošku predĺžia.

letné krátke šatyKrátke, pretože môžete!

Aké by mali byť krátne šaty, ak nie pohodlné a vzdušné? Podľa postavy si vyberte tú správnu dĺžku (viac o výbere dĺžky) a keď chcete byť zvodná alebo sa cítiť naprosto letne a slobodne, choďte do minišiat, či iných krátkych šiat. Nezabudnite byť originálna a zvoľte veselé volániky alebo výšivku, či čipku. Podľa vašej povahy, nálady alebo podľa toho, kedy sa za vami najviac otáčajú. Je predsa krásne byť príťažlivá a zvodná. S krátkymi šatami ste prirpavená na tie najhorúcejšie dni plné slnka, kúpania a prechádzok na dovolenkových promenádach.

 

čipkované letné šaty

Čipka? Rozhodne áno!

Luxus, romantika, nežnosť – tieto slová bez pochýb vystihujú podstatu čipkovaných šiat. Svoju pozíciu si udržali napriek tomu, že boli horúcim hitom už aj minulé leto. Či už sa rozhodnete pre letné šaty celé z čipky alebo len s čipkovými detailami, budete pôsobiť zvodne a miestami možno aj dráždivo. Pripravte sa teda na to, že si cestou budete zbierať komplimenty.  

 

zavinovacie letné šaty

Šaty na zavinovanie

Zavinovacie šaty zažívajú svoj „zlatý comeback“. Milujeme ich my, aj celý módny svet! Sú vhodné pre všetky typy postáv, svojím strihom ľahko zvýraznia vaše prednosti, ale aj potlačia, čo by ste radšej nechali ukryté. Jednoducho sa stajlujú – stačia vyššie topánky, elegantný, no nie príliš výrazný náhrdelník a ste za hviezdu! Must have!

 

retro letné šaty s kvetinovou potlačou

Retro šaty po lýtka

Ste žena, ktorá svoje nohy ukazuje len vo výnimočných prípadoch? Skúste kompromis a stavte na letné šaty siahajúce po lýtka. Možno ste už podobné videli niekedy dávno na svojej babičke a práve v tom je to čaro – s krátkym rukávom a gombíkom vpredu budete neodolateľná ako Brigitte Bardot.

 

Výber je skutočne bohatý

Týchto pár tipov, ktoré sme vám priniesli, je len malou ukážkou toho, čo v e-shopoch alebo v kamenných predajniach skutočne nájdete.  Na výber sú letné šaty od výmyslu sveta a, samozrejme, nezabudnite ani na vhodnú letnú obuv a doladiť sa krásnymi šperkami, ktoré váš outfit len dovedú k absolútnej dokonalosti. 
Skúste preto hodiť očkom na našu ponuku – sme si istí, že si prídete na svoje a ako bonus máte od nás dopravu nad dva kusy zdarma - bez potreby minimálnej hodnoty objednávky :-)  Bezkonkurenčné, však? :-)

Svieže ľahké letné šaty s kvetinovým vzorom

Svieže ľahké letné šaty s...

Očarujúce žlté maxišaty s odhalenými ramenami

Očarujúce žlté maxišaty s...

Čiernobiele šaty s čipkovaným detailom

Čiernobiele šaty s čipkovaným...

Romantické letné šaty s kvietkami okolo pása

Romantické letné šaty s kvietkami...

Čierne šaty s čipkou

Čierne šaty s čipkou