Vitajte vo svete Biena Moda    0948 12 12 48   info@biena.sk

Úvod Blog Vhodným výberom oblečenia či módneho doplnku pod stromčekom nič nepokazíte

ako vybrať vhodný vianočný darček

ako vybrať vhodný vianočný darček

Je síce len polovica novembra, no priznajme si, mnohí z nás už určite premýšľali nad tým, akými darčekmi tento rok obdarovať svojich blízkych. Niekedy môže ísť o neľahké rozhodovanie, keďže určite chceme darčekom urobiť radosť a nekúpiť niečo, čo ostane navždy zabudnuté v skrini. Pod vianočným stromčekom sa často nachádza oblečenie či módny doplnok. Poďte sa s nami inšpirovať.

Správnym výberom oblečenia nepokazíte

Nové „handry“ dokážu potešiť, no ten, kto vyberá, musí dávať pozor na to, čo má dotyčný rád. Dôležitá je farba a štýl oblečenia.                                                                                                                                

Elegantná dámska móda                                                                                                          

Niektoré dámy  preferujú najmä  športové oblečenie. No napriek tomu  žene občas dobre padne, ak sa môže niekedy  elegantne obliecť a byť stredobodom pozornosti, napríklad na plese.  Okrem toho sa elegancia hodí na rôzne spoločenské podujatia, kde by na vás predsa len v rifliach zazerali. Výbornou voľbou pre dámy sú napríklad šaty, ktoré nevyužijete  jednorázovo, ale budete sa v nich môcť predviesť pri rôznych príležitostiach.

Šprtová a ležérna móda

Ak patríte medzi tie ženy , ktoré  milujú športové odevy a dokonca majú priateľov a príbuzných, ktorí obľubujú rovnakú módu, aj pre vás tu máme tipy. Skúste sa rafinovane zamerať na veci, ktoré budú športové a trendy zároveň.

Dámske džínsy

Každá z nás si určite spomenie na časy, keď boli hitom tzv.“zvonové“ rifle. Dnes je tomu inak a v obchodoch nájdete výlučne úzke strihy rôznych farieb  i vzorov. Sú dámy, ktoré preferujú výraznejšie vrecká, iným zas vyhovujú menej nápadné. Ak sa však trafíte do štýlu ženy, ktorú chcete obdarovať, vianočný darček ju určite poteší.  Skúste si prezrieť šatník dámy, ktorú chcete obdarovať a vo výbere to budete mať jednoduchšie.  V súčasnosti sú v obľube aj džínsy s vojenskou potlačou.

Overaly sú in                                                                                                                                           

Tieto kúsky sú dnes ušité tak vkusne, že ich pokojne môžete zobrať aj na spoločenskú udalosť. Dajú sa v outfite  ľahko doladiť. Vhodná k nim je napríklad pekná kožená bunda alebo sako. Nemusíte sa však báť, existujú aj krásne overaly na leto.

Doplnky podčiarknu osobnosť

Kabelky či tašky majú praktické využitie,  no v neposlednom rade sú plnohodným módnym doplnkom. Veľkosť vyberajte podľa príležitosti. Je dobré, ak farbu kabelky zladíte s topánkami, no nie je to nutné. Súčasný trh ponúka množstvo kabeliek, stačí si vybrať.

Nezabudnite na šperky                                                                                                              

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale šperk dokáže s celkovým dojmom urobiť zázraky. Ak ho správne dolatíte k celkovému outfitu, máte vyhraté. Tento módny doplnok podčiarkne osobnosť a dodá šmrnc. Veľmi dôležité sú vhodné  náušnice .  Tie pri správnom výbere urobia zázraky.   Obľúbené sú aj sety, ktoré zahŕňajú náušnice i náhrdedlník v rovnakom prevedení. Poďte sa s nami inšpirovať viac na www.biena.sk

 

 

vhodným darčekom sú aj náušnice

vhodným darčekom sú aj náušnice

šatami, ktoré dáma využije nie len na jednu príležitosť, nič nepokazíte

šatami, ktoré dáma využije nie len...

džínsy s vojenskou potlačou pod stromčekom potešia

džínsy s vojenskou potlačou pod...