Vitajte vo svete Biena Moda    0948 12 12 48   info@biena.sk

Úvod Blog Využite svoje krivky

Tak využite svoju postavu naplno!

Tak využite svoju postavu naplno!

Výberom tovaru v našom e-shope sme sa snažili priniesť zaujímavé modely pre všetky typy dievčat a žien, aby mohli vyzerať krásne, príťažlivo a cítili sa dobre. Aj mladé baby, aj zrelé ženy, štíhle aj tie s pravými ženskými bokmi. Pre nich máme vybrané modely v kategórii džínsov, nohavíc, ale aj spoločnenských šiat, či kabátov a kabátikov aj pre moletky. V tomto článku sa z blízka pozrieme, čo je dobré vedieť, kým si pre svoju postavu s oblými krivkami vyberiete to pravé oblečenie.

Čo je na vás najviac krásne

Skôr, ako sa začnete pozerať po oblečení, ktoré hľadáte, nájdite na sebe tie partie, ktoré sú krásne a chcete im dať vyniknúť. Máte pekne prsia, krásne tvarované nohy či sexy pás? Čo máte na sebe najradšej, čo chcete ukázať a ako by ste radi upútali? Ak máte plné, pekne klenuté lýtka, skrátťe si šaty, či sukňu a ukážte ich svetu v pekných topánkach. Správny tvar výstrihu zasa odhalí to najkrajšie z vášho poprsia. Nezakrývajte a zobrete si tú časť mužského obdivu, ktorá vám právom náleží. 

Na druhej strane zasa s odhadom a prefíkane zvoľte vhodné strihy a farby, ktoré vám pomôžu spraviť tie ostatné partie decentnými a opäť svojou tlmenosťou povedú zrak na tie krásne. Niet sa čo ľutovať, presne takto uvažujú aj tie štíhle z nás a často sa hodnotia oveľa kritickejšie. Majte radi svoje krásne partie a neváhajte ich použiť v tých správnych modeloch.

 

rifle nadrozmerné veľkosti moletkaVeľké nie je pre veľké

Toto už snáď všetky pekné dievčatá s plnými bokmi vedia. Netreba sa snažiť zháňať bežné oblečenie v najväčších rozmeroch a uspokojiť sa s tým, že sedí aspoň šírka a dĺžka už nie. Dnes je veľa možností, ako nájsť kvalitné strihy a modely určené práve na tú našu postavu. Správny model začína už výberom vhodných materiálov a potom veľmi precízne navrhnutým strihom, ktorý počíta s tvarmi partií plnoštíhlych (celá naša ponuka oblečenia pre moletky). Farby dnes už nie sú tak obmedzené a v ponuke nájdete aj pestré kvetované vzory, svetlé modely a je iba na vás, aby ste si vhodne zvolili. Práve farba môže odhaliť alebo naopak skryť, čo potrebujete. Väčšinou sú síce modely pre ženy s plnými tvarmi o niečo drahšie, ale na druhú stranu menej často sa stáva, že ich stretnete na ulici na niekom inom a my sa snažíme vám tieto modely ponúknuť v porovnateľných cenách.

 

A čo módne trendy?

Rozhodne ich sledujte, ale neulakomte sa na nákup okamžite. Počkajte, kým módni návrhári prinesú trendovú vec aj v strihoch pre vás - džínsy pre plnoštíhle, nohavice pre dievčatá s oblými bokmi, legíny pre ženy s plnými tvarmi. A nezabudnime, že aj v móde existujú nadčasové modely, farby, strihy, ktoré môžete kľudne v rôznych obmenám nosiť stále a vždy budete vyzerať rovnako dobre. Spoľahnite sa na overené kombinácie druhov oblečenia.

 

Kam sa chystáte?

Platí samozrejme všeobecne, že šaty sa volia podľa príležitosti, ale keď o tom ideme hovoriť v súvislosti s obliekaním žien s plnou postavou, máme na mysli najmä výzvu k tomu, aby ste sa nebáli odviazať. Do divadla, na spoločenský večer či vernisáž, vyťažte zo svojich modelov tú najvyššiu eleganciu, vaša postava vám tak trochu predurčila konzervatívnejšie oblečenie a úplne ľahko sa v ňom môžete stať najlepšie oblečenou dámou večera, ktorá presne vie, čo sa hodí. Na druhú stranu, ak sa chystáte na záhradnú párty, či letnú prechádzku po promenáde a zvolíte si na to možno menej sadnúce, ale odviazané strihy, či vzory, prekvapíte svojho partnera o to viac. Zrazu pri sebe ucíti to dievča s elánom, ktorý mnohé v sebe určite máte. Kašlite na "predpisy", dajte veselosť von, okúzlite oveľa ľahšia ako si myslíte. Všetci sa budú chcieť baviť práve s vami.

Nakupovať online?

Môžete. Ak je produkt dostatočne popísaný rozmermi v oblasti hrudníka, pásu a bokov, nemáte sa čoho báť. Existujú dokonca e-shopy, ktoré sa špecializujú na modely pre plnoštíhle ženy. Našou filozofiou je príbližiť sa v podmienkach online obchodu čo najviac atmosfére vášho obľúbeného butiku. Preto nám kľudne zavolajte, poradíme vám, dokonca radi u našich dodávateľov zistíme, či nemajú v ponuke niečo práve také, ako potrebujete. Urobíme to radi.

 

Bez výhovoriek

Na záver len zopakujem naše presvedčenie, že každá žena je krásna a môže sa urobiť ešte príťažlivejšou, keď okrem vnútornej pohody, ktorý sa jej zračí v tvári, vytiahne doboja ešte ten pravý outfit, vďaka ktorému sa bude cítiť sebaisto a krásne. Nemáte sa na čo vyhovoriť, ponuke je široká a určite máme niečo pre vás.

Halenka plus size

Halenka plus size

Atraktívny kabát s kapucňou aj pre plnoštíhle

Atraktívny kabát s kapucňou aj pre...

Tunika

Tunika

Bodkované šaty

Bodkované šaty

Módne biele nohavice

Módne biele nohavice

Očarujúci červený kabát

Očarujúci červený kabát

Kardigan s anjelskými krídlami

Kardigan s anjelskými krídlami

Elegantná blúzka s čipkovanými rukávmi

Elegantná blúzka s čipkovanými...

Mikina s potlačou

Mikina s potlačou

Vlnený kardigan v pastelových farbách

Vlnený kardigan v pastelových farbách

Elegantné šaty

Elegantné šaty

Štýlové cargo nohavice

Štýlové cargo nohavice